Trusa de tăiere/sudare cu oxi-acetilenă Most

1314.95 RON

Trusa MOST pentru tăiere și sudare cu oxi-acetilenă prezintă un sistem de care permite sudarea unui material din oțel de grosime 14mm și tăierea unui material din oțel de grosime 3-100mm. Acest arzător se evidențiază prin dimensiunile compacte ale acestuia și greutatea mică.

Această trusă este esențială pentru o gamă largă de aplicații și pentru cele mai frecvente lucrări de sudare și tăiere. Poate fi folosită atât în companii industriale de dimensiuni mai mari, cât și în ateliere mai mici, pentru executarea lucrărilor de producție, asamblare și reparație prin utilizarea procedeului de sudare cu gaz. Se folosește pentru sudarea oțelului, fierului, bronzului, alamei, aluminiului cât și a altor metale și aliaje. De asemenea, este utilă pentru tăierea cu oxigen și permite execuția lucrărilor care implică sudare, încălzire și lipire.

Trusa de sudare/tăiere Most conține:
- Mâner de tip 216 cu buton (1 buc)
- Arzătoare pentru sudare (6 buc)
- Arzător pentru tăiere (1 buc)
- Duze de tăiere tip A (4 buc)
- Duza de încălzire tip A (1 buc)
- Suport cu roți pentru tăiere (1 buc)
- Cheie (1 buc)
- Set de ace pentru curăţat (1 buc)
- Set de garnituri de rezervă (1 buc)
- Ambalaj: cutie metalicăTrusa MOST pentru tăiere și sudare cu oxi-acetilenă prezintă un sistem de care permite sudarea unui material din oțel de grosime 14mm și tăierea unui material din oțel de grosime 3-100mm. Acest arzător se evidențiază prin dimensiunile compacte ale acestuia și greutatea mică. Această trusă este esențială pentru o gamă largă de aplicații și pentru cele mai frecvente lucrări de sudare și tăiere. Poate fi folosită atât în companii industriale de dimensiuni mai mari, cât și în ateliere mai mici, pentru executarea lucrărilor de producție, asamblare și reparație prin utilizarea procedeului de sudare cu gaz. Se folosește pentru sudarea oțelului, fierului, bronzului, alamei, aluminiului cât și a altor metale și aliaje. De asemenea, este utilă pentru tăierea cu oxigen și permite execuția lucrărilor care implică sudare, încălzire și lipire.Trusa de sudare/tăiere Most conține:- Mâner de tip 216 cu buton (1 buc) - Arzătoare pentru sudare (6 buc) - Arzător pentru tăiere (1 buc) - Duze de tăiere tip A (4 buc) - Duza de încălzire tip A (1 buc) - Suport cu roți pentru tăiere (1 buc) - Cheie (1 buc) - Set de ace pentru curăţat (1 buc) - Set de garnituri de rezervă (1 buc) - Ambalaj: cutie metalică
Coşul meu
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba