Reductor oxigen BRASS MOST

282.03 RON
Nr. catalog Tip de gaz Presiunea max. de intrare Intervalul presiunii de lucru Debitul max. de gaz
62 35 000050 Oxigen 200 bar 0-10 bar 30 m3/h
Mărimea piuliței la intrare Mărimea piuliței la ieșire Diametrul furtunului la ieșire Caracteristici
G 3/4 G 1/4 6,3 mm Un nivel de reglar

Toate reductoarele noastre sunt potrivite pentru funcţionarea la o presiune de 200 bari (20MPa) și pot menţine o presiune de intrare la un nivel constant stabilit de utilizator. Setarea de presiune este simplă şi precisă. Reductorele îndeplinesc toate normele şi sunt în concordanţă cu PN-EN ISO 2503 în ceea ce priveşte cerinţele de siguranţă, materialele folosite, controlul calităţii, performanțele de lucru şi etalonarea.

Plasat în spatele manometrului, robinetul de siguranţă măreşte în mod semnificativ siguranţa în exploatare. Fiecare reductor este echipat cu un robinet de ieşire care uşurează munca. Este suficient a se seta presiunea de lucru o singură dată, iar în timpul pauzelor să se închidă robinetul.

Construcţia unică a robinetului de reducţie, verificată în mulţi ani de practică, măreşte durata de viață şi stabilitatea reductorului. Robinetul de reducţie este plasat într-o capsulă special construită care se încheie cu un filtru foarte precis făcut din pulberi sinterizate cu structură micro-poroasă ce împiedică așezarea prafului, depunerea de metal şi de alți poluanţi care provoacă scurgeri ale robinetului.

Avantajele reductoarelor MOST:

● posibilitatea de a lucra la o presiunea de intrare de 200 bari (20 MPa)

● construcție solidă și rigidă

● modalitate ușoară de exploatare

● stabilitate mare a presiunii de lucru

● reglare ușoară și precisă a presiunii de lucru

● durabilitate mare

● lucrări simple și rapide de mentenanță

● disponibilitatea pieselor de schimb

● robinetul de închidere inclus în prețul reductorului

● standard înalt de calitate pentru fiecare piesă

● manometre standardizate de înaltă calitate și siguranță

● preț avantajos

● garanție 2 ani


Nr. catalog Tip de gaz Presiunea max. de intrare Intervalul presiunii de lucru Debitul max. de gaz 62 35 000050 Oxigen 200 bar 0-10 bar 30 m3/h Mărimea piuliței la intrare Mărimea piuliței la ieșire Diametrul furtunului la ieșire Caracteristici G 3/4 G 1/4 6,3 mm Un nivel de reglar Toate reductoarele noastre sunt potrivite pentru funcţionarea la o presiune de 200 bari (20MPa) și pot menţine o presiune de intrare la un nivel constant stabilit de utilizator. Setarea de presiune este simplă şi precisă. Reductorele îndeplinesc toate normele şi sunt în concordanţă cu PN-EN ISO 2503 în ceea ce priveşte cerinţele de siguranţă, materialele folosite, controlul calităţii, performanțele de lucru şi etalonarea. Plasat în spatele manometrului, robinetul de siguranţă măreşte în mod semnificativ siguranţa în exploatare. Fiecare reductor este echipat cu un robinet de ieşire care uşurează munca. Este suficient a se seta presiunea de lucru o singură dată, iar în timpul pauzelor să se închidă robinetul.Construcţia unică a robinetului de reducţie, verificată în mulţi ani de practică, măreşte durata de viață şi stabilitatea reductorului. Robinetul de reducţie este plasat într-o capsulă special construită care se încheie cu un filtru foarte precis făcut din pulberi sinterizate cu structură micro-poroasă ce împiedică așezarea prafului, depunerea de metal şi de alți poluanţi care provoacă scurgeri ale robinetului. Avantajele reductoarelor MOST:● posibilitatea de a lucra la o presiunea de intrare de 200 bari (20 MPa)● construcție solidă și rigidă● modalitate ușoară de exploatare● stabilitate mare a presiunii de lucru● reglare ușoară și precisă a presiunii de lucru● durabilitate mare● lucrări simple și rapide de mentenanță● disponibilitatea pieselor de schimb● robinetul de închidere inclus în prețul reductorului● standard înalt de calitate pentru fiecare piesă● manometre standardizate de înaltă calitate și siguranță● preț avantajos● garanție 2 ani
Coşul meu
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba