Compresor cu piston INDUSTRIAL tip AB200-3F LONG LIFE

4423.23 RON
Categorii: Compresoare

PRODUCATOR:

FIAC Air Compressors S.p.A, Bologna, Italia

DESCRIERE:

AB200-3F LONG-LIFE este un compresor INDUSTRIAL cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat.
Datorita utilizarii doar a componentelor de calitate in fabricarea acestuia, compresorul este conceput pentru a face fata celor mai severe utilizari, incadrandu-se astfel in categoria compresoarelor industriale (LONG LIFE).
Avand chiuloasa din fonta, capacului de chiuloasa cu aripi mari de racire, fulie mare cu palete elicoidale si o turatiei reduse a pompei, conductelor de racire din cupru, durata de viata a acestui compresor este mult marita. In acelasi timp, si nivelul de zgomot este mai redus.
Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica si contor de ore de functionare, manometru mare (63mm), supapa de siguranta, robinet de purjare montat pe unul din picioarele de sprijin, picioare de sprijin cu tampoane de cauciuc. Pe butelie este aplicat un autocolant cu intervalele de service.
Capul de pompare se livreaza cu ulei sintetic.

DATE TEHNICE:

Putere motor: 3 CP/2,25 kW
Tensiune alimentare: 380V
Turatie: 1000 rpm
Capacitate butelie: 200 l
Presiune maxima: 10 bar
Debit de aer aspirat: 400 l/min
Debit aer refulat: 300 l/min
Numar cilindrii: 2
Trepte presiune: 1
Ungere: cu ulei
Transmisie: cu curea
Presiune acustica: 74 dB (la 4 m)
Dimensiuni: 1460x460x1000 mm
Greutate: 110 kg

SET DE LIVRARE:

Presostat Condor MDR3 cu protectie termica
Contor de ore de functionare
Manometru dia. 63 mm

UTILIZARI:

AB200-3F este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizat, actionare scule pneumatice, etc.PRODUCATOR: FIAC Air Compressors S.p.A, Bologna, Italia DESCRIERE: AB200-3F LONG-LIFE este un compresor INDUSTRIAL cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat.Datorita utilizarii doar a componentelor de calitate in fabricarea acestuia, compresorul este conceput pentru a face fata celor mai severe utilizari, incadrandu-se astfel in categoria compresoarelor industriale (LONG LIFE).Avand chiuloasa din fonta, capacului de chiuloasa cu aripi mari de racire, fulie mare cu palete elicoidale si o turatiei reduse a pompei, conductelor de racire din cupru, durata de viata a acestui compresor este mult marita. In acelasi timp, si nivelul de zgomot este mai redus.Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica si contor de ore de functionare, manometru mare (63mm), supapa de siguranta, robinet de purjare montat pe unul din picioarele de sprijin, picioare de sprijin cu tampoane de cauciuc. Pe butelie este aplicat un autocolant cu intervalele de service.Capul de pompare se livreaza cu ulei sintetic. DATE TEHNICE: Putere motor: 3 CP/2,25 kWTensiune alimentare: 380VTuratie: 1000 rpmCapacitate butelie: 200 lPresiune maxima: 10 barDebit de aer aspirat: 400 l/minDebit aer refulat: 300 l/minNumar cilindrii: 2Trepte presiune: 1Ungere: cu uleiTransmisie: cu cureaPresiune acustica: 74 dB (la 4 m)Dimensiuni: 1460x460x1000 mmGreutate: 110 kg SET DE LIVRARE: Presostat Condor MDR3 cu protectie termicaContor de ore de functionareManometru dia. 63 mm UTILIZARI: AB200-3F este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizat, actionare scule pneumatice, etc.
Coşul meu
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba